Groepen

Bent u, jarig, heeft u iets bijzonders te vieren, gaat u trouwen of heeft u een jubileum of promotie, een vrijgezellen of een bedrijfsfeest? Wij verzorgen voor u en uw gasten alle mogelijke hapjes en drankjes zodat uw feest gegarandeerd een succes wordt. Wij kunnen de muziek voor u verzorgen, maar live muziek is natuurlijk ook mogelijk.

Natuurlijk kunt u uw feest ook uitbreiden met een workshop. Lekker met elkaar bewegen op de meeslepende muziek. Of het nu Salsa is of Argentijnse Tango, Country of Cha Cha Cha, alles is mogelijk.

Wij helpen u graag het programma samen te stellen dat het beste bij u en uw budget past. Van intiem tot uitbundig, van stijlvol tot ongedwongen. En natuurlijk op het einde met een voldaan gevoel weer weggaan.

Uw feest of evenement blijft natuurlijk maatwerk dat geheel op uw wensen kan worden afgestemd. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kunt u ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier op de website.