Bruiloften

Ja, ik wil!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Er breekt een drukke, spannende maar vooral ontzettend leuke tijd aan. Een periode waarin jullie samen alle voorbereidingen voor jullie grote dag gaan treffen. Hoe gaan jullie het aanpakken? Een groots en swingend feest of een intiem samenzijn met vrienden en familie?

Van intiem naar groots…

Ongetwijfeld is jullie trouwdag iets bijzonders wat niet zonder feestelijk moment voorbij kan gaan! Na het “ja” woord, de trouwringen, champagne en de bruidstaart wacht een spetterend feest. Partycenter de Jong is dé ideale feestlocatie hiervoor in de Randstad. Bruiloftsfeesten bij Partycenter de Jong zijn al mogelijk van 20 tot zo’n 125 gasten. En alles er tussenin natuurlijk!

Naast een geluid- en lichtinstallatie beschikt de zaal over een ruime dansvloer, beamer en een eigen knusse sfeervolle bar. Daarbij kan er ook een dansworkshop of live muziek verzorgd worden om de feeststemming erin te krijgen!

Dit feest op deze bijzondere dag van onschatbare waarde kan natuurlijk door jullie worden geopend met een eigen persoonlijke openingsdans die speciaal bij jullie past. Geniet van júllie moment even helemaal alleen op de dansvloer.

Voor ieder wat wils

Indien gewenst kunnen wij de complete catering van jullie feest verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden; denk aan een borrel, koude en/of warme buffetten of een 5 gangen diner. En natuurlijk een heerlijke bruidstaart. In een intake-gesprek leggen wij graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor jullie en jullie gasten onvergetelijk wordt. Van de bruidstaart, het diner, de receptie tot aan de feestavond. Kom eens vrijblijvend bij ons kijken of neem contact met ons op.

Prijs & mogelijkheden

Jullie bruiloft blijft natuurlijk maatwerk dat geheel op jullie wensen kan worden afgestemd. Jullie persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kun je ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier.

Neem direct contact op!