Privéles

Wanneer u razendsnel wilt leren dansen, maar geen tijd heeft om wekelijks dansles te volgen, kunt u ook privélessen nemen bij ons. Ideaal voor een aankomend feest of een andere gelegenheid. Door de één-op-één begeleiding zult u nog sneller de danstechnieken aanleren en perfectioneren.

Openingsdans

Na het “ja” woord, de trouwringen, champagne en de bruidstaart wacht een spetterend feest. Dit feest op deze bijzondere dag van onschatbare waarde wordt door jullie natuurlijk geopend met een eigen persoonlijke openingsdans die speciaal bij jullie past. Geniet van júllie moment even helemaal alleen op de dansvloer.

Dansschool de Jong is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. Jaarlijks komen er meer dan 50 bruidsparen bij ons om een openingsdans te leren. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een ChaChaCha, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans om jullie openingsdans een “wauw” effect te geven.

Groeps-privéles

Lijkt het u gezellig om met familie/vrienden/kennissen een privéles te volgen? Ook dat is bij ons mogelijk! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden hierin of over de verschillende dansworkshops.

Kijk ook naar onze HONEYMOON-cursus, speciaal voor een bruidspaar en hun familie, vrienden en kennissen ter voorbereiding op het trouwfeest!

Prijzen & mogelijkheden

Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kunt u ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier op de website.

Tip: een privéles kunt u ook cadeau doen met onze dans-cadeaukaart! Vraag hiernaar.

Neem direct contact op!