Openings
dans

Na het “ja” woord, de trouwringen, champagne en de bruidstaart wacht een spetterend feest. Dit feest op deze bijzondere dag van onschatbare waarde wordt door jullie natuurlijk geopend met een eigen persoonlijke openingsdans die speciaal bij jullie past. Geniet van júllie moment even helemaal alleen op de dansvloer.

Dansschool de Jong is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. Jaarlijks komen er meer dan 50 bruidsparen bij ons om een openingsdans te leren. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een ChaChaCha, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans om jullie openingsdans een “wauw” effect te geven.

Prijzen & mogelijkheden

Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kunt u ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier op de website.

Dansworkshop op uw bruiloft

Een dansworkshop is dé perfecte manier om de feeststemming erin te krijgen!

Tijdens een dansworkshop leren jullie op een leuke en enthousiaste manier de basis stappen van de door jullie gekozen dansstijl: Ballroom, Latin Argentijnse tango, Salsa, Caribische dansen en American Style Country of zelfs Rock ’n Roll.

De tijdsduur van een workshop kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten en kan aangepast worden naar uw wensen. Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kunt u ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier.

Neem direct contact op!