Honey
moon
dans
cursus

Voor de mooiste dag van uw leven moet u heel veel voorbereidingen treffen. De datum voor uw huwelijk, de trouwzaal, de kaarten, de auto’s, de kleding, de bloemen, de foto’s, de feestzaal, de bruidstaart, de muziek etc. U wilt echter ook van die dag een echte feestdag maken en ervan kunnen genieten. Aan alles is gedacht. U zult op die feestdag de dans moeten gaan openen. U komt een paar weken voor uw feest tot de ontdekking dat u eigenlijk helemaal niet kunt dansen. De schrik slaat toe…

…dit is helemaal niet nodig. Dans- en Partycenter De Jong heeft nu ook een speciale HONEYMOON-danscursus. Wij verzorgen voor u en uw familieleden, vrienden en bekenden een speciale honeymoon-danscursus waar u op eenvoudige wijze leert dansen. U leert dus enkel en alleen wat u echt nodig heeft om van uw trouwdag een geslaagde feestdag te maken.

Uiteraard kunt u voor iedere andere gelegenheid ook speciale danslessen aanvragen.

Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kunt u ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier op de website.

Neem direct contact op!