Feesten

Een feest organiseren? Partycenter de Jong helpt u daar graag bij!

Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staan uw persoonlijke wensen dan ook centraal. Onze ruimtes zijn geschikt  voor bruiloften, verjaardagen, recepties, familiefeesten, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, jubilea of promoties.

Van intiem naar groots

Voor ieder wat wils! Feestjes bij Partycenter de Jong zijn mogelijk van 20 tot zo’n 125 gasten. En alles er tussenin natuurlijk!

Naast een geluid- en lichtinstallatie beschikt de zaal over een ruime dansvloer, beamer en een eigen sfeervolle bar. Daarbij kan er ook een dansworkshop of live muziek verzorgd worden om de feeststemming erin te krijgen!

Indien gewenst kunnen wij de complete catering van uw feest verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden; denk aan een high-tea, borrel, 5 gangen diner of zelfs gourmetten. In een intake-gesprek leggen wij graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Dus wilt u thuis niet de rommel, maar wel een sfeervol en leuk feestje? Kom eens vrijblijvend bij ons kijken of neem contact met ons op.

Prijs & mogelijkheden

Uw feest of evenement blijft natuurlijk maatwerk dat geheel op uw wensen kan worden afgestemd. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Voor informatie over de mogelijkheden en prijsindicaties kunt u ons direct bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik maken van het contactformulier.

 

Neem direct contact op!