Dans
lessen

Leren stijldansen is meer dan alleen leren dansen. Gezelligheid, een avondje uit, veel plezier en leuke contacten met andere mensen horen allemaal bij dansles. Dansen is een welkome onderbreking van de dagelijkse sleur. Bovendien wordt dansen steeds leuker naarmate u het beter beheerst.

Voor ons is het belangrijk dat u prima de ruimte heeft om te kunnen dansen en voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Behalve een indeling met leeftijdsgenoten wordt ook voor een persoonlijk toegesneden muzikale omlijsting gezorgd.

Ons Dans- en Partycenter heeft net dat beetje extra; een professionele geluidsinstallatie met de nieuwste muziek voor jong en oud, smaakvolle inrichting met sfeervolle zitjes… en een gezellige bar met openhaard, waar u voor of na de les wat kunt drinken en bijpraten met uw vrienden, die ook bij ons op dansles gaan! Dit alles zorgt voor de juiste mix van inspanning en gezellige ontspanning.

Cursussen

Nieuwe cursussen starten meerdere malen per jaar en daarnaast kan er altijd voor zowel beginnende als gevorderde dansers ingestroomd worden.

Cursussen omvatten een gevarieërd aanbod van dansstijlen zoals : de Cha Cha Cha, Tango, Argentijnse Tango, Quickstep, Jive, Engelse Wals, Paso Doble, Rumba, Salsa, enz.

Binnen ons danscenter werken wij met een flexibel lessysteem, dus heeft u een les gemist? Geen probleem, altijd een mogelijkheid om deze in te halen op een andere avond.

Gratis proeflessen

Heeft u altijd al willen leren stijldansen? Kom onze sfeer proeven en meld u aan voor een gratis proefles door een bericht te sturen via ons contactformulier of door direct telefonisch contact op te nemen: 071-5154636 / 5154444.

Het volgen van een proefles is gratis en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, met of zonder danservaring.

Lesrooster

Beginners lessen worden gegeven op:

  • dinsdagavond (NIEUW!)
  • vrijdagavond
  • zondagavond.

Al eens gedanst? Voor gevorderde dansers worden danslessen gegeven van zondag t/m vrijdag. Wij kijken graag samen met jullie welke groep en dag het beste bij jullie past. Neem contact met ons op door ons direct te bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik te maken van het contactformulier.

Tijdens de zomervakantie zijn er geen danslessen, wel diverse vrij dansavonden, cocktail parties, bbq dansavonden, enz.

Prijzen & mogelijkheden

Bij danscenter De Jong is er ook een probeer danscursus. Dit zijn de eerste 10 lessen, na uw gratis proefles, van de danscursus voor onze nieuwe dansparen met een speciaal tarief. Na deze lessen kunt u natuurlijk doorgaan met de vervolgcursus.

Deze danscursus bestaat uit 9 lessen van 75 minuten en kost  € 99,50 per persoon. Termijnbetaling is mogelijk.

Meer info?

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden, neem contact met ons op door ons direct te bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik te maken van het contactformulier .

Neem direct contact op!