parallax background

De gratis proeflessen gaan weer van start!

30 rozen voor 30 jarig jubileum
mei 31, 2017
Dansen is gezond!
mei 31, 2017
 

Wij, Nico en Joke de Jong, zijn dé trotse eigenaren van Dans- en Partycenter de Jong! Op dit moment is ons danscenter de oudste dansschool in de regio Leiden en zijn we dan ook trots om ons 34 jarige jubileum te mogen vieren! Het geven van (stijl)danslessen en het organiseren van feesten is onze lust en leven. Bij ons is dansles meer dan het leren van passen, het is een ontspannen gezellige avond uit met vrienden.

Leren stijldansen is meer dan alleen leren dansen. Gezelligheid, een avondje uit, veel plezier en leuke contacten met andere mensen horen allemaal bij dansles. Dansen is een welkome onderbreking van de dagelijkse sleur. Bovendien wordt dansen steeds leuker naarmate u het beter beheerst.

Cursussen

Nieuwe cursussen starten meerdere malen per jaar en daarnaast kan er altijd voor zowel beginnende als gevorderde dansers ingestroomd worden.

Cursussen omvatten een gevarieërd aanbod van dansstijlen zoals : de Cha Cha Cha, Tango, Argentijnse Tango, Quickstep, Jive, Engelse Wals, Paso Doble, Rumba, Salsa, enz.

Binnen ons danscenter werken wij met een flexibel lessysteem, dus heeft u een les gemist? Geen probleem, altijd een mogelijkheid om deze in te halen op een andere avond.

Gratis proeflessen

Heeft u altijd al willen leren stijldansen? Kom onze sfeer proeven en meld u aan voor een gratis proefles door een bericht te sturen via ons contactformulier of door direct telefonisch contact op te nemen: 071-5154636 / 5154444.

Het volgen van een proefles is gratis en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, met of zonder danservaring.

Lesrooster

Beginners lessen worden gegeven op:

  • dinsdagavond (NIEUW!)
  • vrijdagavond
  • zondagavond.

Al eens gedanst? Voor gevorderde dansers worden danslessen gegeven van zondag t/m vrijdag. Wij kijken graag samen met jullie welke groep en dag het beste bij jullie past. Neem contact met ons op door ons direct te bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik te maken van het contactformulier.

Tijdens de zomervakantie zijn er geen danslessen, wel diverse vrij dansavonden, cocktail parties, bbq dansavonden, enz.

Prijzen & mogelijkheden

Bij danscenter De Jong is er ook een probeer danscursus. Dit zijn de eerste 10 lessen, na uw gratis proefles, van de danscursus voor onze nieuwe dansparen met een speciaal tarief. Na deze lessen kunt u natuurlijk doorgaan met de vervolgcursus.

Deze danscursus bestaat uit 9 lessen van 75 minuten en kost  € 99,50 per persoon. Termijnbetaling is mogelijk.

Meer info?

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden, neem contact met ons op door ons direct te bellen op tel: 071-5154636 / 5154444 of gebruik te maken van het contactformulier .