parallax background

Familie Meiland bij Dansschool de Jong in Oegstgeest

We mogen weer beginnen!
mei 28, 2021

Aankomende maandag, 21 november, zijn Nico en Joke van Dansschool de Jong weer te zien bij Chateau Meiland bij SBS6 om 20.30 uur.

Afgelopen zomer hadden Nico en Joke van Dansschool de Jong Oegstgeest bijzondere gasten die in het geheim een openingsdans kwamen leren: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer! Zij hebben elkaar eind juli het jawoord gegeven en wilden voor hun speciale dag ook danslessen nemen, want een huwelijksfeest beginnen met een unieke openingsdans op zelfgekozen muziek is een ervaring die je nooit zal vergeten!

Een aantal weken voor hun trouwdag kwamen zij samen met een cameraploeg een aantal keer naar de dansschool in Oegstgeest. Al filmend kwam de familie buiten aan en de dansschool binnen. Het koppel had al een paar nummers bij zich en na de muziek te hebben uitgezocht die het beste bij hen past, kon er aan de openingsdans begonnen worden!

Martien en Erica Meiland waren er zelf ook de allereerste les bij om hun danspassen op te frissen en dansten een rondje mee. Zij hadden vroeger al dansles gehad en konden het nog heel goed! Joke danste samen met Martien en Nico met Erica.

Nico en Joke vonden het “een geweldige eer om de openingsdans te mogen maken!” Ze vinden de familie Meiland geweldige, lieve en leuke mensen en vanaf het moment dat ze binnen kwamen leek het alsof ze de familie al jaren kenden. Ook de familie Meiland leken zich gelukkig meteen thuis voelen.

Maandag 17 oktober waren de eerste beelden bij SBS6 eindelijk bij Chateau Meiland te zien.

Maandag 21 november 20.30 uur zijn Nico en Joke wederom in een nieuwe aflevering bij Chateau Meiland te zien. In deze uitzending zullen we zien dat Nico en Joke soepel de techniek van de lifts demonstreren en al snel krijgt Leroy met alle tips en tricks Maxime van de vloer. Met deze danslifts zal bruid Maxime in het middelpunt van de belangstelling worden gezet.  

Gaan jullie ook binnenkort trouwen? Neem dan contact op met Dansschool de Jong en leer een openingsdans van jullie dromen.

Ook op zoek naar een openingsdans op maat? Neem nu contact met ons op voor meer informatie!